Algemene voorwaarde

Garantie
Op alle producten van Aquariumstunter.com  gelden de garantiebepalingen van de fabrikant. Uw factuur geldt tevens als garantiebewijs. Bewaar deze factuur dus goed!

Retourneren

Retourneren is enkel mogelijk wanneer de bestelling afwijkt van de bestelde artikelen. De verzendkosten vallen daarmee onder Aquariumstunter.com  De producten dienen ten alle tijden ongebruikt,onbeschadigd en in de orginele verpakking teruggezonden te worden. Na ontvangst door Aquariumstunter.com zal het aankoopbedrag binnen 30 dagen teruggestort worden. Indien uw bestelling niet naar behoren wordt ontvangen, neemt u binnen 5 werkdagen contact met de klantenservice op via het onder Contact gemelde telefoonnummer of e-mailadres. Producten die speciaal voor u besteld zijn kunnen helaas niet geretourneerd worden, denk hierbij bijvoorbeeld aan maatwerk aquaria, achterwanden of vijvers.

Producten die speciaal voor u besteld zijn kunnen helaas niet geretourneerd worden, denk hierbij bijvoorbeeld aan maatwerk aquaria of vijvers.

Leveringsvoorwaarden

Uw bestelling wordt na betaling zo spoedig mogelijk verzonden, waarna u een e-mail ontvangt ter bevestiging van de verzending. Bestellingen die door een externe transporteur (PostNL, DHL etc) bij u geleverd moeten worden, kunnen altijd vertraging oplopen door verschillende redenen. U dient daar altijd rekening mee te houden. Hier heeft Aquariumstunter.com helaas géén invloed op. Aan vermelde leveringstijden kunnen dan ook helaas géén rechten worden verbonden.

U ontvangt na uw bestelling op de webshop een e-mail ter bevestiging, met de factuur als bijlage. Bewaar deze altijd goed i.v.m de garantie.

Door een bestelling te plaatsen gaat u akkoord met de Algemene en leveringsvoorwaarden van Aquariumstunter.com

Betalingsmogelijkheden:

IDEAL
Betaal veilig en snel via de veilige betaalomgeving van uw eigen bank. Bijna 80% van de onze orders wordt tegenwoordig betaalt via IDEAL. Dit heeft als voordeel dat u als klant makkelijk kan betalen en wij kunnen direct met uw bestelling aan de slag.

Betalen per factuur
Na een bestelling via onze site ontvangt u automatisch een factuur op het door u ingevulde e-mail adres. In deze factuur staat uw bestelling met al onze bankgegevens. Het factuurbedrag dient vooraf overgemaakt te worden op rekeningnummer ABN AMRO 567406318 ten name van Aquariumstunter.com, onder vermelding van het factuurnummer. Na ontvangst van het verschuldigde bedrag nemen wij de bestelling in behandeling.

PayPal
Uw bestelling betalen is mogelijk en totaal veilig via de secure server van PayPal. Zodra u een bestelling bij ons plaatst en als betaalmethode Paypal aangeeft, dan gaat u automatisch door naar de secure server van PayPal. Hier kunt u zich registreren, of inloggen als u al account heeft bij PayPal. Uw betaling gaat dan veilig en geheel automatisch (volg de instructies op het scherm). Na uw betaling komt u automatisch terug op onze website, en ontvangt u een e-mail met uw bestelling en een e-mail van uw Credit Card betaling. Meer informatie vindt u op de website van Paypal https://www.paypal-nederland.nl/particulier/

Betalen bij afhalen
Wanneer u de bestelling in onze winkel wilt afhalen kunt u deze ter plekke betalen.

 

Prijzen
Alle vermelde prijzen op onze website zijn onder voorbehoud en inclusief BTW .

 

Algemene Voorwaarden
Op de door Aquariumstunter.com gesloten overeenkomsten zijn onderstaande verkoop en leveringsvoorwaarden van toepassing.

 

Aanbiedingen
D
e aanbiedingen die bij Aquariumstunter.com worden aangeboden zijn geheel vrijblijvend.

 

Zekerheidsstelling
Aquariumstunter.com is echter steeds gerechtigd om van de opdrachtgever zekerheidstelling voor het nakomen van diens betalingsverplichting te verlangen en de uitvoering van de overeenkomst op te schorten totdat die zekerheid is gesteld.

 

Leveringen
Aquariumstunter.com is nimmer aansprakelijk voor door de opdrachtgever geleden schade van vertraagde levering van Aquariumstunter.com of zijn leverancier(s).

Verzendingen van Aquaria, terraria of ander glaswerk is ten alle tijden op risico van de klant.

 

Overmacht
Aquariumstunter.com kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor het niet of niet tijdig nakomen van haar verplichtingen als gevolg van overmacht zoals daar zijn (oorlog, oorlogsgevaar, mobilisatie, oproer, staat van beleg, werkstaking of uitsluiting, brand, ongeval of ziekte van personeel, bedrijfsstoring, gebrek aan voorraden, stagnatie in vervoer, van overheidswege opgelegde beperkingen, of van haar leveranciers etc.) In de voorkomende gevallen is de klant gerechtigd om zijnerzijds het bestelde te annuleren en zal het eventueel al betaalde aan hem of haar worden geretourneerd .

 

Verzending
Verzending van bestellingen vallen onder volledige verantwoording van Aquariumstunter.com. Het door de klant bestelde wordt voor uitlevering altijd gecontroleerd op gebreken en/of beschadigingen! Na overdracht en controle op gebreken/beschadigingen van de bestelling aan de klant komt de verantwoording voor Aquariumstunter.com voor wat betreft het geleverde te vervallen. De verzending van aquaria, terraria, TL PL of T8 buizen of ander glaswerk is op risico van de klant.

 

Reclames
Aquariumstunter.com kan nimmer aansprakelijk worden gesteld door de wederpartij geleden gevolgschade door het gebruik van de bij Aquariumstunter.com ingekochte producten en/of diensten.
Op straffe van verval van het recht van reclame zal de klant, indien daartoe gronden zijn, binnen 48 uur na ontvangst van zijn/haar bestelling, schriftelijk (per fax of aangetekende brief) met motivatie bij Aquariumstunter.com dienen te reclameren. Een reclame schort de betalingsverplichting nimmer op. Als de reclame Aquariumstunter.com gegrond wordt geacht zal Aquariumstunter.com per geval bekijken hoe e.e.a op een zo goed mogelijke manier op te lossen. Dat kan zijn; de factuur aan passen of retourneren van al betaalde rekening(en) of door opnieuw te leveren. Dit alles in overleg met de klant.

 

Toepasselijk recht
Op alle overeenkomsten is het Nederlands Recht van toepassing.

 

Privacy Policy
Aquariumstunter.com respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Aquariumstunter.com zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

 

Contact
· Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

· Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Aquariumstunter.com, dan kunt u contact met ons opnemen.

Waarom Aquariumstunter?

 • Uitgebreid assortiment

 • Veilig en gemakkelijk betalen

 • Versand nach Deutschland möglich

 • Gratis verzending vanaf €50,-
  tot 10kg

 • Mogelijkheid tot afhalen

 • Shipping to:
  Nederland, Belgium
  Deutschland, United Kingdom

Ideal
PayPal

Shipping to:

 • Nederland

 • Deutschland

 • België

 • United Kingdom

Gastenboek

 • 23-01-2018 - Zondagavond besteld en dinsdag het mooie aquarium al in huis!
  Keurig...  lees meer
 • 28-06-2017 - Goede service!!
  Nadat DHL mijn pakketje overal heen stuurde behalve naar...  lees meer
 • 23-05-2017 - Hallo.
  De maxspect razor 420r 70W
  Als ik er 2 van...  lees meer
Plaats een bericht
© 2013 - 2018 Aquariumstunter | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie